Vacature ervaren Learning & Development Specialist

05-04-2022
Vacature ervaren Learning & Development Specialist

Ben jij die enthousiaste en ervaren Learning & Development Specialist die wij zoeken?
In deze fulltime functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van geaccrediteerde bij- en nascholing en zorg je voor vorm, inhoud en kwaliteit binnen de SBA Academie.

De SBA (Stichting Bedrijfsfonds Apotheken) is een Opleidings- en Ontwikkelingsfonds (O&O-fonds) dat door werkgevers- en werknemersorganisaties wordt bestuurd. De SBA zorgt ervoor dat het niveau van de vakbekwaamheid van alle medewerkers binnen de openbare apotheekbranche op peil blijft. De SBA ondersteunt apotheken door onder andere de SBA Academie, en heeft daarnaast ook andere tools als een RI&E-instrument en een vacaturebank speciaal voor deze branche.

Jouw profiel
Je vindt het leuk om creatieve leertrajecten te ontwerpen en te ontwikkelen en hanteert daarin als vanzelfsprekend de verschillende ontwikkelingen op het gebied van online leren. Je hebt ervaring met het opzetten van een digitaal leer- en ontwikkelaanbod. Je maakt het jouw verantwoordelijkheid het L&D-beleid naadloos te laten aansluiten op de behoeften van de doelgroep. Daarbij ben je een stevige gesprekspartner voor verschillende stakeholders waardoor je leer-, ontwikkelings- en (na)scholingskansen signaleert.  

Je hebt ook

  • HBO of universitair werk- en denkniveau in Learning & Development
  • Je kunt zelfstandig werken en bent in staat een uitdagend jaarplan te ontwikkelen en uit te voeren
  • Je hebt zeker 3 tot 5 jaar ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van moderne blended en online leerprogramma’s
  • Je hebt ervaring in een aansturende/coördinerende rol binnen het team Learning & Development en bent in staat jouw mensen met je mee te nemen in het beleid en de strategie
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift

Wat bieden wij
Een rol waarin jij het team Learning & Development binnen de SBA tot een hoger niveau mag tillen en de SBA Academie binnen de apotheekbranche op de kaart mag zetten. 

  • Een goed salaris, tussen €4.100,- en €4.500,- bruto per maand (bij een fulltime dienstverband van 36 uur), afhankelijk van jouw ervaring
  • Laptop en maandelijkse vergoeding voor een telefoon
  • Thuiswerkvergoeding
  • Reiskostenvergoeding woonwerk
  • Standplaats Houten, deels thuis/flexibel werken is mogelijk

Solliciteren
Ben je enthousiast en wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Dan ontvangen we graag uiterlijk 1 mei 2022 a.s. jouw cv en persoonlijke motivatie op l.buisman@sbaweb.nlVoor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Mirjam Kraan (Medewerker Personeel en Salarisadministratie) op 06 820 993 47.