Wil je mijn blogs lezen? Klik op mij!
Menu
Menu

Een gemotiveerd apotheekteam dat patiënten uitstekende zorg biedt.

Regelmatig de tevredenheid meten geeft inzicht in hoe je je medewerkers gemotiveerd houdt.

Tevredenheid en werkdruk

Tevreden medewerkers en leidinggevenden: hoe mooi zou dat zijn? De SBA heeft een instrument die jij kunt inzetten die tevredenheid meet: Het MTO voor tevredenheid onder medewerkers. En het mooie is dat je het MTO ook kunt inzetten voor je certificering!

Tevreden medewerkers: MTO! 

Hoe kun je de tevredenheid en betrokkenheid van je medewerkers vergroten? Door het uitvoeren van een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO). Zo ontdek je de verbeterpunten die nodig zijn om de tevredenheid onder je medewerkers te vergroten op het gebied van samenwerking, communicatie en waardering. De belangrijkste onderwerpen die in een MTO aan bod komen zijn: Hoe betrokken ben je bij jouw apotheek, hoe is de samenwerking met collega’s? Hoeveel waardering is er tussen medewerkers onderling en tussen medewerkers en leidinggevende? En hoe verloopt de communicatie op de werkvloer?

Kosten en aanmelden

De kosten om een MTO uit te laten voeren zijn per apotheek € 295,- (exclusief BTW), ongeacht of de apotheek wel of niet onder de Cao Apotheken valt. De Onderzoek & Innovatiegroep verzorgt de uitvoering van het MTO. 

Ga naar het aanmeldformulier voor MTO
Hebt u vragen naar aanleiding van de aanmelding, dan kunt u deze mailen naar kees@onderzoek-innovatiegroep.nl.

  • Uit het MTO kwam een aantal waardevolle verbeterpunten naar voren waar ons team nieuwe afspraken over heeft gemaakt!

    Apotheker over MTO