Skills Heroes: wie wordt de beste apothekersassistent in opleiding?

Dinsdag 6 maart 2018
Skills Heroes: wie wordt de beste apothekersassistent in opleiding?

Van 15 t/m 17 maart strijden 18 apothekersassistenten in opleiding tijdens de vakwedstrijd van Skills Heroes op het Deltion college in Zwolle om de titel beste vakvrouw/vakman.

Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor MBO’ers die worden georganiseerd door de stichting WoldSkills Nederland. Zij willen hiermee jongeren inspireren en motiveren voor beroepsonderwijs en vakmanschap. In het totaal worden er wel 59 verschillende vakwedstrijden georganiseerd.

Dit jaar doet de beroepsopleiding apothekersassistent voor het eerst mee aan de Skills Heroes vakwedstrijden voor het MBO. In totaal strijden 18 apothekersassistenten in opleiding van 9 verschillende ROC’s donderdag 15 maart en vrijdag 16 maart om een van de acht plekken in de finale. Een vakjury uit het werkveld beoordeelt alle kandidaten tijdens verschillende praktijkopdrachten op kennis, vaardigheden en presentatie. Op zaterdag 17 maart vindt de finale plaats en maakt de vakjury bekend wie van de  acht finalisten zich nationaal kampioen mag noemen. Wij wensen alle deelnemers heel veel succes.

 Meer weten over Skills Heroes