Wil je mijn blogs lezen? Klik op mij!
Menu
Menu

SBA start met Zomerchallenge 'Leeggelopen? Laad je weer op!'

SBA start met Zomerchallenge 'Leeggelopen? Laad je weer op!'

De grote coronapiek lijkt nu voor even voorbij. Voor ons allemaal een bijzondere periode. We hebben extra stress ervaren, veel meer uren gewerkt en ook veel nieuwe indrukken opgedaan: angstige en onzekere maanden. Nu is het tijd om het te verwerken! De SBA is speciaal voor jullie gestart met de zomerchallenge 'Leeggelopen? Laad je weer op!'.

We nodigen je uit om in de komende weken samen met ons op te laden aan de hand van leuke tips en tricks. Hierbij sta jij zelf als mens centraal! 

Maar wat houdt die SBA-zomerchallenge nou eigenlijk in? We gaan zeven weken lang aan de slag met 7 thema’s die je meer inzicht geven in hoe je je zelf kunt opladen na zo’n intensieve coronaperiode. Hieronder een overzichtje van de thema's per week:

  1. Vitaliteit (13 t/m 19 juli)
  2. Collegialiteit (20 t/m 26 juli)
  3. Zelfvertrouwen (27 juli t/m 2 augustus)
  4. Successen (3 t/m 9 augustus)
  5. Groei (10 t/m 16 augustus)
  6. Talenten (17 t/m 23 augustus)
  7. Zingeving (24 t/m 30 augustus)

Doe je mee? Laten we het opladen lekker samen doen!

Op Facebook vind je dagelijks tips en tricks over opladen, houd Facebook dus goed in de gaten! Volg je ons nog niet, ga dan naar www.facebook.com/sbaapotheek en klik op ‘Volgen’. Wil je niks met Facebook: je kunt de actie ook via onze website volgen: www.sbaweb.nl/opladen.