SBA Opiniepanel

SBA Opiniepanel

Wil je meedenken over jouw vak en de apotheekbranche? Laat je stem dan horen en doe mee met het SBA Opiniepanel! Als jij je mening geeft, kunnen wij betere cursussen, voorlichtingscampagnes en personeelsinstrumenten ontwikkelen. En dat is natuurlijk weer goed voor jou en jouw collega’s!

Maximaal vijf keer per jaar nodigen wij je via e-mail uit om een korte vragenlijst in te vullen. Bijvoorbeeld over het cursusaanbod in jouw regio, je mening over de werkdruk in de apotheek, maar ook over SBA Magazine of onze websites. Natuurlijk beslis je zelf of je meedoet, en kun je jezelf altijd weer afmelden. De resultaten van de onderzoeken worden op deze website bekendgemaakt.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor het SBA Opiniepanel door onderstaand formulier in te vullen.

E-mailadres gewijzigd?

Heb je je al aangemeld voor het SBA Opiniepanel maar is je e-mailadres inmiddels gewijzigd? Vermeld in onderstaand formulier duidelijk je naam, geboortedatum en je nieuwe e-mailadres.

We vragen je om ook je geboortedatum in te vullen, zodat jouw aanmelding eenvoudiger verwerkt kan worden.

Aanmeldformulier Opiniepanel

(indien gehuwd, ook meisjesnaam)
--

Door het verzenden van dit formulier geef je de SBA toestemming om je ingevulde persoonsgegevens te verwerken. Dit doen wij met als doel om zo goed mogelijk onze dienstverlening uit te voeren. Wij verzamelen alleen persoonsgegevens die we daarvoor nodig hebben. Wil je hierover meer informatie? Lees dan ons privacy statement.