SBA Nieuwsbrieven en digitaal SBA Magazine

  

Aanmeldformulier

Door het verzenden van dit formulier geef je de SBA toestemming om je ingevulde persoonsgegevens te verwerken. Dit doen wij met als doel om zo goed mogelijk onze dienstverlening uit te voeren. Wij verzamelen alleen persoonsgegevens die we daarvoor nodig hebben. Wil je hierover meer informatie? Lees dan ons privacy statement.

SBA Regionieuws: SBA Regionieuws is een digitale nieuwsbrief en bevat nieuws over SBA-producten en -diensten en activiteiten in jouw regio. De nieuwsbrief verschijnt vier keer per jaar.


SBA InZicht:
SBA InZicht is een nieuwsbrief speciaal voor apothekers en leidinggevenden in de apotheek en voor iedereen die geïnteresseerd is in onderwerpen als personeelsbeleid, verzuim, duurzame inzetbaarheid, arbeidsmarktontwikkelingen, onderzoeken en branchenieuws en -ontwikkelingen. SBA InZicht verschijnt vier keer per jaar. 


Digitaal SBA Magazine: De digitale versie van het SBA Magazine is een prettig leesbaar SBA Magazine dat op alle apparaten, mobiel of desktop, voor een optimale leeservaring zorgt. Bekijk hier de laatste versie van het SBA Magazine.