SBA E-studie

SBA E-studie loopt door tot 1 oktober 2017

SBA E-studie blijft voor huidige gebruikers beschikbaar tot 1 oktober 2017. Tussen 1 december 2016 en 1 oktober 2017 bouwen we wel het gebruik van het platform geleidelijk af. Een abonnement verlengen of een nieuw abonnement afsluiten, is helaas niet meer mogelijk.

Huidige gebruikers kunnen tot het einde van hun persoonlijke abonnement gebruikmaken van SBA E-studie. De SBA blijft de gebruikers ondersteunen bij vragen en eventuele technische aspecten zodat zij tot het einde van hun abonnement zo goed mogelijk gebruik kunnen maken van de cursussen. Na 1 oktober 2017 stopt E-studie definitief.

Kijk voor meer informatie op www.sbaestudie.nl

Bekijk ook

 • Cursusaanbod

  Cursusaanbod

  Zoek in ons ruime cursusaanbod een cursus die jou helpt om je werk (nog) beter te doen! In ons aanbod vind je zowel klassikale cursussen als individuele cursussen.

  Lees meer »
 • Persoonlijk ontwikkelingsplan (POP)

  Persoonlijk ontwikkelingsplan (POP)

  Wat gaat de medewerker doen om zich te ontwikkelen en welke ondersteuning krijgt hij of zij daarbij?

  Lees meer »
 • Bedrijfsopleidingsplan (BOP)

  Bedrijfsopleidingsplan (BOP)

  Met een bedrijfsopleidingsplan (BOP) maak je een vertaling van de organisatiedoelstellingen naar functie- en ontwikkelingsgerichte leeractiviteiten. Daarmee is een B...

  Lees meer »
 • SANA en KAOF

  SANA en KAOF

  Kwaliteit is belangrijk! Wil je laten zien dat je kwalitatief goede nascholing volgt en dus je vak bijhoudt? Dan kun je je laten registereren in het kwaliteitsregis...

  Lees meer »