Psychische aandoeningen en therapietrouw

Incompany
Open inschrijving
Medewerker
Vakgerichte ontwikkeling

In deze cursus 

  • Leer je meer over gebruik, werking en bijwerkingen van psychofarmaca, zodat je je patiënten in de apotheek tijdens de receptgang goede uitleg kunt geven. Duidelijke informatie bevordert immers therapietrouw;
  • Is er aandacht voor communicatie: hoe kun je met motiverende gesprekstechnieken patiënten met een psychische aandoening aanzetten tot therapietrouw?
  • Leer je hoe je de patiënten met een psychische aandoening kunt ondersteunen om hun medicatie volgens voorschrift te gebruiken met behulp van dienstverlening en hulpmiddelen vanuit de apotheek.

De cursus bestaat uit een bijeenkomst en een voorbereidende e-learning, en heeft een omvang van 5 SBU. Deze cursus bezit het SANA-keurmerk.

Deze cursus kun je volgen als team in de vorm van een incompany cursus, op een moment en locatie wat jullie het beste past. Regelmatig verzorgen wij open inschrijvingscursussen. Je ziet deze verschijnen in de ‘agenda’ op onze website. De open inschrijvingscursussen van dit onderwerp gaan door bij een minimum van 5 deelnemers.

Aanmelden

Op dit moment zijn er geen data gepland. Mocht je interesse hebben in deze cursus neem dan contact met ons op.

Incompany

Deze cursus kun je volgen met je team in je eigen apotheek. Neem contact op met een van onze adviseurs en vraag naar de mogelijkheden.

Over deze cursus

Over deze cursus

  • Kosten: 195
  • SBU: 5