Menu
Menu

Professionele (loopbaan)coaching voor alle apotheekmedewerkers

Professionele (loopbaan)coaching voor alle apotheekmedewerkers

Het ministerie van SZW stelde recent 50.000 professionele ontwikkeladviestrajecten beschikbaar, en nog zonder kosten ook! In minder dan een dag waren alle 50.000 ontwikkeladviezen vergeven. Misschien was jij één van degenen die achter het net visten. Dan is er een prima alternatief: een gratis loopbaancoach van ‘Sterk in je werk. Zorg goed voor jezelf’. Voor elke coachingsvraag is er een deskundige loopbaancoach beschikbaar. Lees hieronder hoe je die kunt vinden.

Hoe blijf jij sterk in je werk?
Door goed voor jezelf te zorgen! Bijvoorbeeld door met een coach eens stil te staan bij je loopbaan- en ontwikkelwensen. Misschien ben je toe aan een volgende stap, wil je graag meer uitdaging of ben je benieuwd hoe je meer werkplezier in je functie kunt ervaren? Dan is coaching vanuit Sterk in je werk, een initiatief van CNV en RegioPlus, écht iets voor jou.

Vier goede redenen om je hier snel in te verdiepen:

  • Voor iedereen is een coach beschikbaar. Je hoeft niet zelf op zoek naar een geschikte coach. Op basis van je aanmelding word je direct in contact gebracht met een coach die past bij jouw vraag.
  • Alle coaches zijn deskundig, gecertificeerd én hebben ervaring in de zorgsector.
  • Je kunt dit zelf regelen. Vandaag nog.
  • Het is helemaal kosteloos en vrijblijvend. Een uitstekende manier dus om te ervaren of (loopbaan)coaching iets voor jou is.

Nieuwsgierig geworden?
Ga dan naar www.sterkinjewerk.nl. Daar vind je alle informatie en kun je jezelf direct aanmelden. Je hebt de keuze uit loopbaancoaching en mentale coaching. De laatste is vooral geschikt voor zorgmedewerkers die last houden van nare ervaringen in hun werk als gevolg van de coronacrisis.

En, wat vond je ervan?
Heb je een coach gevonden? Dan vinden we het leuk te horen hoe het je is bevallen. Stuur ons een mailbericht waarin je vertelt hoe je het coachingstraject hebt ervaren. Stuur een e-mail naar m.stuart@sbaweb.nl en zet ‘Coaching Sterk in je werk’ in de onderwerpregel. We behandelen je mail natuurlijk strikt vertrouwelijk en gebruiken de informatie alleen om te kijken of we als SBA in de toekomst zelf activiteiten op het gebied van loopbaancoaching gaan organiseren.