Wil je mijn blogs lezen? Klik op mij!
Menu
Menu

SBA neemt per 1 juli beheer Facebook-community 'Apothekersassistenten' over

SBA  neemt per 1 juli beheer Facebook-community 'Apothekersassistenten' over

“Het is tijd voor een frisse wind en de SBA is de aangewezen club om het stokje over te gaan nemen”, vindt Ellen Kruize, nu nog beheerder van de Facebook-community Apothekersassistenten met bijna 20.000 volgers. Ellen heeft de community inmiddels vijf jaar in beheer, en per 1 juli draagt zij het beheer aan de SBA over.
Tot 31 december 2020 blijft Ellen nog wel betrokken bij de community als adviseur.

Waarom de SBA?
Ellen vindt de SBA een organisatie met aandacht voor belangrijke zaken die spelen in de apotheek: “Denk bijvoorbeeld aan het medicijntekort, agressie aan de balie en persoonlijke ontwikkeling. En tijdens corona was de SBA heel actief voor de apotheekteams zoals met het ontwikkelen van een cursus Masker 19, met het bieden van ondersteuning via de sociale media en via het speciale Coronadossier op de website met informatie en de meest gestelde coronavragen”.  Ellen gaat verder: “De SBA is er natuurlijk primair voor het apotheekteam, heeft een Servicedesk paraat staan en heeft gewoon meer capaciteit dus kan meer service aan de community verlenen.”

Resetten en persoonlijke ontwikkeling
De SBA benadrukt dat het karakter van de community behouden blijft en vraagt de volgers vooral vragen te blijven stellen en leuke weetjes en humoristische plaatsjes te blijven delen in de community. Het komende half jaar zijn er twee onderwerpen die in de community veel aandacht gaan krijgen: tijdens de zomermaanden zet de SBA het thema ‘resetten’ centraal nu corona op z’n retour is. Het is nu tijd voor een pas op de plaats, voor ontspanning, voor bijkomen. In het vierde kwartaal van 2020 wordt er veel aandacht besteed aan het thema persoonlijke ontwikkeling.

Het nieuwe gezicht van de community: Charlotte
Ellen is wel altijd het gezicht geweest van de community, hoe moet dat vanaf 1 juli a.s.? Daarvoor schuift de SBA Charlotte naar voren. Zij staat vanaf 1 juli klaar voor de community, geeft antwoorden op vragen en verzorgt de berichten in de community. Kortom, Charlotte wordt de beheerder van de community Apothekersassistenten. En we nodigen iedereen die werkzaam is in een apotheek en de community nog niet volgt, dat vooral zo snel mogelijk wel te gaan doen: Facebook-community Apothekersassistenten.

Wil je Charlotte beter leren kennen? Kijk gauw hier!