Wil je mijn blogs lezen? Klik op mij!
Menu
Menu

Opladen: Doe jij ook mee met de zomerchallenge?

De grote coronapiek lijkt nu voor even voorbij. Voor ons allemaal een bijzondere periode. We hebben extra stress ervaren, misschien veel meer uren gewerkt en ook veel nieuwe indrukken opgedaan: angstige en onzekere maanden. Nu is het tijd om het te verwerken! De SBA start speciaal voor jou de zomerchallenge 'Leeggelopen? Laad je op!'. Zeven weken met wekelijks een ander thema om op te laden! 

Tips zingeving (week 7)


De bijdrage van de apotheek aan het maatschappelijk leven is voortdurend aan verandering onderhevig. Je merkt dat bijvoorbeeld goed als je met collega's van verschillende leeftijden spreekt. Verandering is niet erg, dat hoort bij het leven. Maar het is wel belangrijk dat je als team steeds blijft nadenken over de vraag: wat draagt onze apotheek bij aan een betere wereld?

Charlotte is een zingevingsproject gestart in de apotheek, lees het hier!

 

Tips talenten (week 6)


Talent is wat vanzelf gaat en wat de tijd doet vergeten. Werken vanuit jouw talent geeft energie en werkplezier. Wanneer je jouw talent kunt gebruiken, ontplooi je activiteiten waar je naar uitkijkt. Bovendien wordt jouw talent door anderen gewaardeerd en als bijzonder ervaren.

Je talenten, hoe fijn is het als je die kwijt kunt in je werk! Lees Charlottes blog over talenten.

Tips groei (week 5)


Als je ergens beter in wilt worden zul je als persoon moeten groeien daarin. Persoonlijke groei doormaken is een leerproces waarbij je doelen wilt bereiken. Het is een proces van vallen en opstaan. Een proces waarbij je doelen probeert te bereiken, zodat jij jezelf als persoon kunt ontwikkelen.

Wat heeft Charlotte over het weekthema 'groei' geblogd? Lees het hier!

Tips successen (week 4)


Successen behalen in je werk. Succes, wat is dat eigenlijk? Succes is de mate waarin je in staat bent de doelen te realiseren die je jezelf stelt. Dat kunnen grote en kleine doelen zijn.

Charlotte gaf haar collega feedback, was het succesvol? Lees het in haar blog van deze week!

Tips zelfvertrouwen (week 3)

Zelfvertrouwen is het geloof dat je in je eigen kunnen hebt; het vertrouwen dat je op eigen kracht taken aankunt en tegenvallers het hoofd kunt bieden. Zelfvertrouwen werkt positief door in je leven, je voelt je beter, zekerder en je hebt meer uitstraling. Zelfvertrouwen ontwikkelen is dus belangrijk ook in je werk.

Wat gaf Charlotte deze week zelfvertrouwen? Lees het hier in haar blog!

Tips collegialiteit (week 2)

Collegialiteit gaat over de relatie tussen collega's. Het houdt in dat je je collega’s helpt en ondersteunt wanneer dat nodig is. Je hebt dus ook voor wat collega's nodig hebben om hun werk goed uit te voeren.

Charlotte schreef deze week over haar ervaringen met teamwork en collegialiteit. Lees het hier! 

Tips vitaliteit (week 1)

Vitale medewerkers hebben energie en zijn gemotiveerd. En ze hebben ook nog eens plezier in hun werk. Hieronder gaan we in op fysieke en mentale vitaliteit.

Benieuwd naar hoe vitaal Charlotte deze week was? Lees hier haar blog!