Nieuwe aanbieder voor de planningstool

17-11-2022
Nieuwe aanbieder voor de planningstool

Zoals je weet stopt de ondersteuning van het verlofregistratiesysteem Uren in Balans zeer binnenkort. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe aanbieder die kan zorgen voor de continuïteit voor het gebruik van een planningsysteem. Wij zijn blij te kunnen melden dat SBA in het systeem van Tamigo een betrouwbare partner voor je heeft gevonden.

Samenwerkingspartner
Tamigo is tijdens het selectieproces naar voren gekomen als een bekwame partij. Ze zijn sterk in het faciliteren van een planningstool met medewerkers-app, waarmee je niet alleen op een handige manier verlofuren registreert, maar waarbij ook gebruik gemaakt kan worden van een roosterfunctionaliteit of een koppeling met een salarispakket. Dit alles vanzelfsprekend ingericht volgens de geldende cao-apotheken en wet- en regelgeving.

Huidige gebruikers
Indien je nu gebruik maakt van Uren in Balans en je gegevens zijn geregistreerd als beslissingsbevoegde en bekend bij ons, dan ontvang je op korte termijn een mail met daarin allerlei informatie over het planningssysteem. Daarin staat veel informatie over de planningstool Tamigo en er zit een link in naar een gebruikersovereenkomst. Door de overeenkomst te ondertekenen bevestig je daarmee gebruik te willen gaan maken van de nieuwe planningstool Tamigo. Heb je jezelf nog niet geregistreerd als huidige UIB gebruiker, dan kun je dit alsnog doen via deze link.

Mocht je op dit moment geen gebruik maken van Uren in Balans maar wel geïnteresseerd zijn in de aanbieding die SBA gaat doen voor de planningstool Tamigo, dan kun je je gegevens achterlaten via deze link. Uren in Balans zal in ieder geval nog tot 1 april 2023 beschikbaar zijn en worden gebruikt.

Mocht je een vraag hebben die echt niet kan wachten, stuur deze dan naar: 

support@sba.zendesk.com

Wij zullen deze vervolgens in behandeling nemen. Tamigo verzoekt je om niet rechtstreeks met hen te bellen of mailen. Zij kunnen geen informatie verstrekken.