Meer informatie en kosten incompany

Een incompany cursus vindt plaats binnen een apotheek en met het eigen team. De docent neemt vooraf contact op om bijzonderheden door te nemen en komt op de cursusavond naar de apotheek op locatie. Er is ruimte voor specifieke situaties die bij de eigen apotheek actueel zijn. Zo is het mogelijk om in te gaan op de eigen leervragen en wensen. Je deelt hierdoor kennis en ervaringen met je collega’s en zo leer je ook van elkaar. Ook kun je afspraken met elkaar maken, bijvoorbeeld over een aangepaste werkwijze. Hierdoor is het mogelijk om de kennis en inzichten meteen te vertalen naar de eigen praktijk.  

Wil je in jouw apotheek extra aandacht besteden aan een farmaceutisch onderwerp, een specifieke groep patiënten of aan een bepaald project? Dan is een incompany cursus een goede keuze! De cursusonderwerpen waaruit je kunt kiezen variëren van farmaceutisch inhoudelijk tot kwaliteitszorg en communicatie. Je vindt de mogelijkheden in ons cursusoverzicht.  

Opbouw incompany cursus 
Een incompany cursus bestaat uit een voorbereiding en een bijeenkomst. De voorbereiding bestaat uit een e-learning. Hiervan ontvang je een handige samenvatting. Ook krijg je een voorbereidingsopdracht. Zo doe je alvast kennis en inzichten op over het betreffende onderwerp. Tijdens de bijeenkomst werken we met praktijkvoorbeelden en jullie eigen casuïstiek. Ook bespreken we hoe jullie in de apotheek aan de slag kunnen gaan. Zo kun je morgen toepassen wat je vandaag hebt geleerd. 

Opbouw casuïstiekbespreking 
De casuïstiekbespreking is een bijzondere incompany cursus. Niet het gehele team, maar alleen de aangewezen aandachtsvelders doorlopen een uitgebreide e-learning. Hiervoor behalen zij een apart certificaat. De aandachtsvelders halen casuïstiek op binnen het team. De casuïstiekbespreking is mogelijk voor alle onderwerpen waar SBA een vakinhoudelijke e-learning op aanbiedt.  

Voordelen 
Nog even de voordelen van een incompany cursus van SBA op een rij: 

  • de inhoud wordt vooraf door de docent afgestemd op jouw apotheek; 
  • het gaat over jullie team, de betrokkenheid en motivatie stijgt hierdoor aantoonbaar; 
  • leren van elkaar door ervaringen uit te wisselen; 
  • het hele team in één keer op hetzelfde kennisniveau; 
  • theorie in handige e-learning en samenvatting; 
  • geen extra kosten en reistijd voor de deelnemers. 

SBA Academie werkt met ervaren docenten met expertise op de onderwerpen waar ze op worden ingezet.  

Mogelijkheden 
In ons cursusoverzicht zie je welke onderwerpen worden aangeboden als incompany cursus. De casuïstiekbespreking richt zich op een van de e-learning-onderwerpen die SBA aanbiedt. Je vindt hier de mogelijkheden van de casuïstiekbespreking. 

Kosten 
SBA werkt met een staffel gekoppeld aan de omvang van de groep. Hiermee maken we incompany cursussen ook voor kleinere apotheekteams aantrekkelijk. Ons prijsbeleid 2023 vind je hier. Op deelname aan onze cursussen zijn voorwaarden van toepassing, bijvoorbeeld rondom annulering. Deze vind je hier. 

 

Meer informatie en kosten incompany
SBA Academie

SBA Academie

SBA vindt jouw ontwikkeling binnen de apotheekbranche belangrijk. Daarom bieden we een totaalaanbod aan actuele en praktijkgerichte cursussen met SANA-keurmerk. We spelen proactief in op de behoeftes van het apotheekteam en werken samen met deskundige docenten die werkzaam zijn in de apotheek.