Meer informatie en kosten incompany

Een incompany cursus is nog effectiever dan een open inschrijving of individuele e-learning. De cursus vindt namelijk binnen jouw apotheek en met jouw team plaats. De docent komt op locatie en het hele team wordt getraind in een onderwerp naar keuze.
Er is ruimte voor specifieke situaties, jullie leervragen en wensen. Je deelt kennis en ervaringen met je collega’s en zo leer je ook van elkaar. Ook kun je afspraken met elkaar maken, bijvoorbeeld over een aangepaste werkwijze. Zo kun je de kennis en inzichten meteen vertalen naar jullie eigen praktijk. Wil je in jouw apotheek extra aandacht besteden aan een farmaceutisch onderwerp, een specifieke groep patiënten of aan een bepaald project? Dan is een incompany cursus een goede keuze! De cursusonderwerpen waaruit je kunt kiezen variëren van farmaceutisch inhoudelijk tot kwaliteitszorg en communicatie.

Opbouw
Een incompany cursus bestaat uit een voorbereiding en een bijeenkomst. De voorbereiding bestaat uit een e-learning en/of een opdracht. Zo doe je alvast kennis en inzichten op over het betreffende onderwerp. Tijdens de bijeenkomst werken we met praktijkvoorbeelden en casuïstiek. Ook bespreken we hoe jullie in de apotheek aan de slag kunt gaan. Zo kun je morgen toepassen wat je vandaag hebt geleerd.

Voordelen
Nog even de voordelen van een incompany cursus van de SBA op een rij:

  • de inhoud wordt vooraf door de docent afgestemd op jouw apotheek;
  • het gaat over jullie team, de betrokkenheid en motivatie stijgen hierdoor aantoonbaar;
  • leren van elkaar door ervaringen uit te wisselen;
  • het hele team in één keer op hetzelfde kennisniveau;
  • theorie in handige e-learning en samenvatting;
  • geen extra kosten en reistijd voor de deelnemers.

De SBA Academie werkt met ervaren docenten met expertise op de onderwerpen waar ze op worden inzet. Onze scholingen zijn kwalitatief hoogstaand en dus geaccrediteerd met het SANA-keurmerk. Dit geldt ook voor onze incompany cursussen. Op dit moment zijn wij bezig met het vaststellen van de prijzen voor 2023. Hieronder vind je de prijzen voor 2022.

Kosten 2022*
Uw apotheek valt onder Cao Apotheken:

  • 1 dagdeel: € 990,-
  • 2 dagdelen: € 1.590,-


Uw apotheek valt niet onder Cao Apotheken:

  • 1 dagdeel: € 1.490,-
  • 2 dagdelen: € 2.380,-

*Uitzondering: de incompany cursus ‘Agressie in de apotheek’ en ‘Stage-/leerlingbegeleiding.’

De genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW en exclusief reiskosten/reistijdkosten van de docent. Er komen daarnaast locatiekosten bij als de SBA de locatie en catering voor jullie regelt. 

Bij annulering tot twee weken voor aanvang van de cursus brengen we de € 30,- in rekening. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van de cursus, brengen we de gehele cursusprijs in rekening. Heb je interesse of vragen, dan horen wij het graag. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Servicedesk.

Meer informatie en kosten incompany
SBA Academie

SBA Academie

SBA vindt jouw ontwikkeling binnen de apotheekbranche belangrijk. Daarom bieden we een totaalaanbod aan actuele en praktijkgerichte cursussen met SANA-keurmerk. We spelen proactief in op de behoeftes van het apotheekteam en werken samen met deskundige docenten die werkzaam zijn in de apotheek.