Leidinggeven aan het apotheekteam

Het aanbod van de SBA is er ter ondersteuning van apothekers, managers en leidinggevenden. Er zijn diverse wettelijke verplichtingen waar een apotheek aan moet voldoen. Hiervoor bieden we op de SBA-website ondersteunende tools en informatie aan, denk aan de Cao Apotheken, de RI&E, de Arbocatalogus, Uren in Balans, RiFaS, het Beroepscompetentieprofiel Apothekersassistent en het MTO (medewerkerstevredenheidsonderzoek).
Klik hier voor het volledige SBA-aanbod.

SBA Kennisbank
Je kunt ook gebruikmaken van de SBA Kennisbank op onze website, met informatie, tips en trucs, handige checklists en formulieren gericht op HR/personeelsbeleid. Deze formulieren kun je aanpassen aan je eigen wensen. Onderwerpen in de Kennisbank zijn bijvoorbeeld het jaargesprek, werkoverleg, duurzame inzetbaarheid in de apotheek en resultaten uit het arbeidsmarktonderzoek. Je kunt hier de SBA Kennisbank bekijken.

SBA Academie-nascholing
Voor de ontwikkeling van het apotheekteam vind je in de SBA Academie een ruim cursusaanbod zoals, vakgerichte cursussen, cursussen over persoonlijke ontwikkeling, over hoe je in gesprek met je patiënt kunt gaan en cursussen gericht op samenwerken in je team. Ons volledige cursusaanbod bekijk je hier.

Leidinggeven aan het apotheekteam