Klik hier voor het Coronadossier met relevante informatie voor jou én antwoorden op de meest gestelde vragen over corona en jouw werk.
Zit je vraag er niet bij? Neem dan contact op met de SBA Servicedesk: servicedesk@sbaweb.nl.
Menu
Menu

Leerlingbegeleiding

Over deze cursus

Kosten € 430,00
SBU 15

Data & locaties

UTRECHT

Het begeleiden van leerlingen op de werkplek is een belangrijke taak in de apotheek. Het doel van deze cursus is leerlingbegeleiders bekwaam te maken in het kunnen, willen en durven begeleiden van leerlingen, en inzicht te geven in het proces van het begeleiden van een leerling
In de bijeenkomst worden diverse methoden en technieken besproken en geoefend, die gebruikt kunnen worden in het coachend begeleiden van een leerling. Om een leerling te kunnen begeleiden zal de leerlingbegeleider ook naar zichzelf moeten kunnen kijken en weten hoe het eigen gedrag van invloed kan zijn op de begeleiding van de leerling.

Na afloop van deze cursus kun je:
• een leerling die in de apotheek stage loopt begeleiden in haar leerontwikkeling, waarbij je oog houdt voor de leer- en ontwikkelbehoefte van de stagiair;
• verschillende gespreks- en coachingstechnieken toepassen.

We kunnen deze cursus ook incompany organiseren. Ben je geïnteresseerd? Stuur een mail naar school@sbaweb.nl of neem contact op met onze cursuscoördinatoren op 030-6008520.

Over deze cursus

Kosten € 430,00
SBU 15

Data & locaties

UTRECHT

Cursusdetails

Cursustitel Leerlingbegeleiding
Kosten € 430,00
Onderwerp Werken in de apotheek
Doelgroep Apotheekmedewerkers die leerlingen in de apotheek begeleiden
Studiebelastingsuren 15
Uren zelfstudie 3
SANA-Keurmerk 333540/ 18.1226

Hulp nodig bij je keuze?