Ken jij onze kennisbank al?

11-07-2022
Ken jij onze kennisbank al?

De tool voor werkgevers en werknemers in de apotheek

De SBA Kennisbank is er voor de apotheker/leidinggevende en het apotheekteam. Hier vind je informatie over de branche, tips en trucs, handige checklists en formulieren gericht op HR/personeelsbeleid. Deze formulieren kun je aanpassen aan je eigen wensen. Je kunt vandaag nog aan de slag met bijvoorbeeld het jaargesprek of het werkoverleg.

De Kennisbank is eigenlijk nooit 'af', want er komen regelmatig nieuwe items bij. Dus blijf de Kennisbank bekijken. Heb je ideeën of wensen voor nieuwe items? Laat het ons weten! 

In onze kennisbank kun je gemakkelijk filteren op onderwerp of op medewerker/leidinggevende, zodat je precies te zien krijgt wat voor jou interessant is.

Voor de medewerker

Wil jij je ontwikkelen in je werk? Of je voorbereiden op een gesprek met je leidinggevende? De SBA kennisbank biedt voor jou diverse artikelen op bijvoorbeeld de thema's samenwerken in je team, vakgerichte of persoonlijke ontwikkeling:


Voor de leidinggevende

Je bent vaak al druk zat, uitzoeken hoe bepaalde zaken het beste opgepakt kunnen worden, kun je er misschien lastig bij hebben. Gelukkig hebben wij al een aantal tips & tools voor je verzameld die speciaal voor leidinggevenden zijn. Ben je verantwoordelijk voor HR in jouw apotheek? Dan zitten er hier ook interessante onderwerpen voor jou bij. Handig toch?!?