Eerste deelnemers Neuropatisch pijn in het zonnetje gezet

Woensdag 4 april 2018
Eerste deelnemers Neuropatisch pijn in het zonnetje gezet

De cursus Neuropatische pijn werkt op een geheel andere wijze dan cursisten gewend zijn van de SBA. Voor deze cursus is er een e-boek en maak je gebruik van het nieuwe leersysteem Drillster.  Acht assistenten uit Apotheek Rokkeveen-Oost gingen de uitdaging aan en behaalden als een van de eersten hun certificaat. Een bloemetje en felicitaties waard.

De cursus is gloednieuw en steekt net even anders in elkaar steekt dan normaal. ‘Het was wel even zoeken hoe het werkt, met aanmelden en met het werken met het nieuwe leersysteem’, vertelt apothekersassistent Ingrid Flens.  ‘Ik heb het leren via vragen wel als heel prettig ervaren. Ik onthoud het beter zo.’ Ook haar collega Kimberley Beusekamp is enthousiast over de cursus en het werken met het nieuwe leersysteem: ‘Ik vind het wel echt heel handig eigenlijk, ik heb de hele cursus gedaan op mijn mobiele telefoon. Elke keer als ik een momentje had, kon ik even een paar vragen doorlopen. Het maakte daarbij niet uit waar ik op dat moment was.’

Ook de andere assistenten zijn te spreken over de cursus en het gebruik van Drillster. Op de vraag of er nog meer SBA–cursussen op deze manier werken, kunnen we hen gelukkig vertellen dat ook de cursus Osteoporose zo werkt en dat aan de (nieuwe) cursussen Privacy in de Apotheek en Antistolling en Trombose ook een drill is gekoppeld. De eerste ervaring lijkt naar meer te smaken.

Van harte gefeliciteerd dames.