Doe ook mee met de SBA Zomerchallenge ‘Leeggelopen? Laad je weer op!’. Klik hier.
Wil je mijn blogs lezen? Klik op mij!
Menu
Menu

Hi, wat leuk dat je meer over mij wilt weten!

Ik ben dus Charlotte. Ik werk sinds 1 juli 2020 bij de SBA en ik ben daar vooral actief met Facebook.

Wat is mijn achtergrond?
Ik heb erg veel zin in deze nieuwe baan! Ik kom zelf ook uit de apotheek. Ik heb 15 jaar als apothekersassistent gewerkt en de laatste 5 jaar als farmaceutisch manager. Vanuit mijn werk was ik al bekend met de SBA. Ik heb regelmatig een cursus gevolgd en ik ken de SBA van UiB. Ik ben ook wel benieuwd waar jij de SBA eigenlijk van kent. Maar eerst zal ik nog even wat meer over mijzelf vertellen.

Privé!
Ik ben 42 jaar, en ben getrouwd met Frank. We hebben samen drie kinderen in de leeftijd van 3, 6 en 10 jaar. Drie meiden, lekker druk maar ook heel gezellig! In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te koken en te bakken. Taarten met de kinderen maken of een uitgebreid diner voor familie of vrienden. Voor mij begint de voorpret al met het bedenken van een recept, dan lekker boodschappen doen en een middagje alles voorbereiden. Heerlijk, dan ben ik een blij mens! Verder ben ik niet echt van het sporten, maar ik doe al wel jaren aan yoga. Heerlijk, echt een moment voor mezelf. Dan kan ik echt even ontspannen. Wat kan ik nog meer over mezelf vertellen…

Wat voor type ben ik?
Misschien ook nog even leuk om te weten wat voor type ik ben. Mijn collega’s omschrijven me altijd als betrouwbaar, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en sociaal vaardig. Mijn valkuil is dat ik toch wel een perfectionist ben en soms wat moeite heb met veranderingen. Ik heb altijd even de tijd nodig om aan nieuwe ideeën of situaties te wennen. O ja, mijn man zou er trouwens nog aan toe voegen dat ik een twijfelaar ben. En ja, dat klopt ook wel hoor. Ik doe er altijd wat langer over om beslissingen te nemen. Ik wil dan eerst alle voors- en tegens afwegen. Soms tot vervelends toe. Dit leidt nog weleens tot wat irritatie.

Dit ben ik dus: Charlotte!
Ik hoop dat we elkaar snel spreken op Facebook. Ik ga daar dus berichten op plaatsen en natuurlijk reageren op opmerkingen die jullie plaatsen. Ik vind het namelijk heel fijn en leuk om goed contact met elkaar te hebben op Facebook. Daar kun jij mij vertellen wat er leeft in de branche en met welke vragen of issues je zit. Ik hoop dat we zo elkaar een stap verder kunnen helpen.

Tot ziens op Facebook! Je kunt me hier volgen: https://www.facebook.com/apoassistent.

P.S. Ik ben trouwens vernoemd naar Charlotte Jacobs, een belangrijke voorgangster van jullie! Hier kun je meer over haar lezen.

Benieuwd naar mijn andere blogs? Lees ze hier: www.sbaweb.nl/charlottes-blogs