Benut jouw talenten in de apotheek

E-learning
Medewerker
Persoonlijke ontwikkeling

Wat zijn jouw sterke punten? Welke doelen stel jij jezelf? En hoe kun jij jouw talenten effectiever inzetten, zodat je deze doelen ook bereikt? Het antwoord op deze vragen kan je helpen om beter richting te geven aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling binnen jouw werk in de apotheek. 

Apotheken zijn vaak 'platte' organisaties. Dat betekent dat doorgroeien naar een andere functie, niet vaak tot de mogelijkheden behoort. Er zijn echter wel mogelijkheden tot persoonlijke groei. Door na te denken over jouw talenten, kun je manieren vinden om jezelf blijvend te ontwikkelen in jouw functie. Daar worden jijzelf, de patiënt én de apotheek beter van!

In deze e-learning ga je op zoek naar je eigen kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen om vervolgens te kijken hoe je die zelfkennis kunt gebruiken om je eigen ontwikkeldoelen vast te stellen. Ten slotte ga je kijken wat er nodig is om jouw doelen ook daadwerkelijk te bereiken.

Je gaat onder andere met deze onderwerpen aan de slag:

 • Hoe benut je talent?
  Talent zit in wie je bent.
  Meer motivatie en werkplezier.
  Tips om jouw talent nog beter te benutten.
 • Focus op jouw kwaliteiten.
  Het kernkwadrantenmodel (met werkblad).
 • Doelen stellen.
  Ontwikkeldoelen en prestatiedoelen.
 • Invloed van jouw gedachten.
  Het 5G-model.
  Bellemerende en helpende gedachten.
 • Leren en ontwikkelen in de praktijk van de apotheek.

In deze e-learning doorloop je op je binnen 3 weken de theorie, ondersteund door video's en casuïstiek. Je sluit de e-learning af met een toets. Wanneer je minimaal 70% van de vragen goed hebt beantwoord, ontvang je een certificaat. Deze e-learning heeft een omvang van 3 SBU. Deze cursus bezit het SANA-keurmerk.

Deze scholing is mede tot stand gekomen met behulp van de Maatwerkregeling duurzame inzetbaarheid en eerder uittreden (MDIEU) van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Aanmelden

Om deze e-learning te volgen meld je je hier aan.

Over deze cursus

Over deze cursus

 • Kosten: 25
 • SBU: 3
 • Bijeenkomsten: Niet van toepassing