Wil je mijn blogs lezen? Klik op mij!
Menu
Menu

Belangrijk bericht voor de apotheken die zijn aangesloten bij het Brancheloket Apotheken

Belangrijk bericht voor de apotheken die zijn aangesloten bij het Brancheloket Apotheken

ASR Nederland N.V. (a.s.r.) en Nationale-Nederlanden hebben het voornemen de joint venture Keerpunt B.V. (Keerpunt) per 1 oktober 2020 te splitsen. 

Het a.s.r.- deel wordt toegevoegd aan de bestaande dienstverleningsorganisatie van a.s.r. en SuperGarant B.V.. Wij hebben dit op 2 juni via een persbericht bekend gemaakt.

Wat betekent dit voor het Brancheloket Apotheken?
Bij de overdracht van de activiteiten van Keerpunt maken we een onderscheid in:

  • Arbodienstverlening en Ziektewetdienstverlening: deze activiteiten worden ondergebracht in MKB Vitaal B.V. onderdeel van Supergarant B.V. en 100% dochter van a.s.r.
  • Re-integratie: deze activiteiten worden ondergebracht in a.s.r. Re-integratie B.V., 100% dochter van a.s.r.

Een deel van de medewerkers van Keerpunt maakt per 1 oktober 2020 de overstap naar MKB Vitaal of a.s.r. Re-integratie. U kunt daardoor blijven rekenen op de kennis en expertise zoals u die nu bij Keerpunt gewend bent. Ook de inhoud van de dienstverlening verandert niet door deze overdracht van werkzaamheden.

Wel kan de overdracht van de activiteiten van Keerpunt gevolgen hebben voor bijvoorbeeld de namen van de uitbreidingsmodules of kunt u met een andere contactpersoon of casemanager te maken krijgen.

Maakt u gebruik van de dienstverlening van Keerpunt, dan ontvangt u in de periode juli-september meer informatie van De Amersfoortse.

Heeft u vragen?
Heeft u vragen over dit bericht? Kijk dan op www.amersfoortse.nl/keerpunt. Of neem contact op met uw adviseur of met de afdeling Relatiebeheer van De Amersfoortse op telefoonnummer (033) 464 28 65. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur.