Menu
Menu

Agressie in de apotheek, de praktijk

Over deze cursus

Kosten € 1.750,00
SBU 4

Deze cursus is nog niet ingepland.
Heb je interesse? Laat het ons weten.

Deze cursus is voor apotheekmedewerkers die direct contact hebben met cliënten en tijdens hun werk geconfronteerd kunnen worden met lastig en verbaal grensoverschrijdend gedrag van deze cliënten. Het doel van de cursus is de deelnemers aan de hand van eigen ingebrachte situatieschetsen te laten oefenen met grensoverschrijdend gedrag en het ombuigen daarvan.

Voor het volgen van deze cursus is het noodzakelijk eerst de cursus Agressie in de apotheek; de basisprincipes te volgen of een vergelijkbare cursus.

Leerdoelen
Na afloop van de cursus kun je zodanig effectief reageren op ongewenst en grensoverschrijdend gedrag dat het reduceert, en kun je grensoverschrijdend gedrag zoveel mogelijk voorkomen.

In deze interactieve cursus ervaar je hoe het is om grensoverschrijdend gedrag om te buigen naar neutraal gedrag om op die manier het probleem op te lossen.

Ter voorbereiding inventariseert de trainer de vragen en situatieschetsen van het apotheekteam. Deze dienen als uitgangspunt voor de cursus. Aan de hand van deze praktijksituaties kun je met behulp van een professionele acteur oefenen.

Onderwerpen
De volgende onderwerpen komen aan bod:

• het effect van de eigen houding en wijze van communiceren;  
• het voorkómen en stoppen van ongewenst gedrag en agressie;  
• het uitwisselen van ervaringen.

Ben je geïnteresseerd in een teamtraining Agressie in de apotheek; de parktijk in jouw apotheek? Stuur een mail naar school@sbaweb.nl dan nemen we contact met je op.

 

Over deze cursus

Kosten € 1.750,00
SBU 4

Deze cursus is nog niet ingepland.
Heb je interesse? Laat het ons weten.

Cursusdetails

Cursustitel Agressie in de apotheek, de praktijk
Kosten € 1.750,00
Onderwerp Communiceren
Doelgroep Apotheekteam
Studiebelastingsuren 4
Uren zelfstudie 1
SANA-Keurmerk 382434/19.1337

Hulp nodig bij je keuze?