75% van de vacatures vervuld via SBA Apotheekwerk

Maandag 12 februari 2018
75% van de vacatures vervuld via SBA Apotheekwerk

Het plaatsen van een vacature op SBA Apotheekwerk is zeer effectief. Van de geplaatste en vervolgens vervulde vacatures in 2017 vond 75% van de apotheken ook daadwerkelijk een nieuwe collega via Apotheekwerk. 87% van alle landelijke vacatures voor apotheekmedewerkers in openbare apotheken werden vorig jaar op SBA Apotheekwerk geplaatst.

SBA Apotheekwerk bestaat sinds 2009 en is dé vacaturebank voor apotheekmedewerkers. De cijfers uit 2017 bevestigen dat wederom. Daar waar vorig jaar 64% van de vervulde vacatures via Apotheekwerk werd vervuld, steeg dat percentage in 2017 naar 75%. Een resultaat om trots op te zijn.

Dus ben je op zoek naar een nieuwe baan of naar versterking voor je apotheekteam? Maak dan op SBA Apotheekwerk een Job Alert aan of plaats er je vacature. Hiermee vergroot je je kans op succes!  

Naast vacatures vindt je op www.apotheekwerk.nl veel uiteenlopende tips over solliciteren en werving en selectie. Van het opstellen van een goede cv tot een goede voorbereiding van het sollicitatiegesprek voor werkzoekende, tot tips en handvatten voor het werven en selecteren van de meest geschikte kandidaat voor werkgevers.

Genoeg redenen om gebruik te blijven maken of te gaan maken van SBA Apotheekwerk